در این مطلب ، سایت پی سپار به چند مورد از چالش های تحویل غذا می پردازد . با دور شدن مصرف کنندگان از روند صرف خوراکی در رستوران به سمت خدمات تحویل درب منزل . رشد فناوری در این بخش افزایش یافته است . خدمات تحویل غذا در حال حاضر پیشرو بازار آنلاین است.
بر اساس آمار ، انتظار می رود درآمد کل بازار خرید آنلاین غذا تا سال ۲۰۲۴ به میزان ۸٫۸ درصد افزایش یابد. مشاغل تحویل غذا روزانه تعداد قابل توجهی از مشتریان جدید را به دست می آورند. با تکامل بازار و فرصت های آتی . بسیاری از استارتاپ ها و مشاغل دلیوری غذا با فشار بیشتر وارد بازار می شوند . بنابراین بازار را رقابتی و برای شرکت ها چالش برانگیز می کند. این مقاله برخی از چالش های کلیدی را که امروزه مشاغل تحویل غذا با آن روبرو هستند . مورد بحث قرار می دهد.
بزرگترین چالش هایی که امروزه مشاغل تحویل غذا با آن روبرو هستند . بیایید برخی از چالش های مهم صنعت تحویل غذا را با هم مرور کنیم.
هدف تحویل غذا افزایش سهم خود در بازار با ارائه بهترین ارزش ممکن به مشتریان با حداقل هزینه ممکن است. بازیگران بازار تحویل غذا بازی بازاریابی را به حدی رسانده اند که حتی با افزایش رقابت ، مشتریان از بین می روند. این باعث می شود پایگاه مشتری ناپایدار باشد و بر وفاداری به نام تجاری تأثیر می گذارد. در تلاش برای کنترل فرسایش مشتری ، مشاغل تحویل غذا از استراتژی ها و تاکتیک های بازاریابی برای افزایش تعامل استفاده می کنند.
به غیر از مشتری ، هزینه غذا نیز بسیار متغیر است. عوامل متعددی بر قیمت صنایع غذایی تأثیر می گذارد. مشاغلی که در زمینه تحویل مواد غذایی سروکار دارند اغلب نمی توانند قیمت های بازار را پیگیری کرده . و از آن پیروی کنند و برای یافتن استراتژی قیمت گذاری مناسب تلاش می کنند.
در کنار تورم و افزایش کسری درآمد شرکای خود ، خدمات تحویل غذا نیز باید بر روی اتخاذ مدلهای قیمت گذاری توهین آمیز یا دفاعی برای مقابله با رقبای خود تمرکز کنند . این امر حتی بیشتر بر حاشیه ها فشار می آورد و بر سودآوری تأثیر می گذارد.
به گزارش پی سپار به دلیل تقاضای زیاد برای سفارشات آنلاین . تحویل غذا از یک رستوران دور از محل مشتری با حفظ حداکثر کیفیت برای مسئول تحویل بسیار چالش برانگیز می شود. تفاوت غذایی که در محل رستوران سرو می شود . و غذایی که درب منزل تحویل داده می شود ، خلأ مهمی ایجاد می کند که شرکت های ارائه کننده غذا باید برای غلبه بر آن تلاش کنند.
صرف نظر از اینکه بازار چقدر بزرگ باشد . اگر مشاغل نتوانند نیازهای مشتری را برآورده کنند ، این یک تلاش ناموفق است. مسئولیت رضایت مشتری در اینجا تنها به عهده شرکای تحویل نیست بلکه کارکنان رستوران در نقطه اصلی کار می کنند. بنابراین ، پر کردن شکاف موجود بین شرکای تحویل و صاحبان رستوران ها برای همکاری با یکدیگر و برآوردن انتظارات مشتریان به صورت پیشگیرانه یک چالش است.
یکی از مهمترین مسائلی که رانندگان تحویل با آن روبرو هستند ، سوء استفاده از سفارشات به دلیل عدم آموزش است. تنها چند شرکت تحویل غذا اقدامات مناسبی را برای اطمینان از اینکه رانندگان آنها با خوراکی به درستی کار می کنند ، در نظر گرفته اند. عدم رعایت بهداشت بسیاری از مشتریان را نگران می کند . و این یکی از دلایل اصلی این است که چرا رستوران ها باید از آموزش مناسب برای بهینه سازی تجربه تحویل غذا و کنترل زمان دلیوری اطمینان حاصل کنند.
یک رستوران تحویل غذا که از قبل در بین مشتری ها محبوب است ، سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص می دهد . و فضای کمی برای رقابت سایر بازیکنان باقی می گذارد. این امر یکی از بزرگترین چالش ها را برای بازیکنان کوچک و آینده بازار برای به دست آوردن یک مشتری بزرگ با ارزش بالاتر ایجاد می کند.
چالش های لجستیکی که استارتاپ های تحویل غذا با آن روبرو هستند بسیار زیاد است. محدود نگه داشتن شعاع تحویل به چند منطقه یا جغرافیای وسیع تر ، محدوده دریافت سفارشات بالاتر از یک منطقه خاص ، اختصاص تعداد مناسب خودروها ، اطمینان از کیفیت خوراکی و غیره از جمله موارد مهم تدارکات هستند . مسائلی که شرکت های تحویل غذا با آن روبرو هستند. رستوران ها و خدمات تحویل باید هنگام تصمیم گیری در مورد مدل لجستیک آخرین مایل ، همه این پارامترها را در نظر داشته باشند.
برای رسیدگی به این چالش ها ، خدمات تحویل غذا باید به فکر راه حل های بهتری باشد که بتواند بازار تحویل را به توسعه و رشد بیشتر سوق دهد. برخی از راه حل های پیشنهادی عبارتند از:
در دراز مدت ، سفارش آنلاین و تحویل غذا درب منزل همچنان ادامه خواهد داشت و نیاز به توجه به نیاز های مشتریان ادامه دار میباشد !
تا این بخش از مطلب که با پی سپار همراه بودید . اطلاعات بسیاری درباره چالش های تحویل غذا بدست آوردید . برای ستفاده از سیستم پی سپار که این چالش ها را به صورت جامع و کامل بر طرف کرده ، با ما از طریق شماره تلفن های ۰۹۳۰۷۳۳۲۳۰۳ و۰۲۱۷۷۲۷۳۱۶۰ تماس بگیرید .